BİGEP Kapsamında Yapılan "İyilik Kavanozu" Projesi

Okulumuz Öğretmenlerinden Yasemin SAYAR ve öğrencilerinin yapmış olduğu "İyilik Kavanozu" adlı uygulama,  öğrencilerin yaptıkları iyilikleri öğretmenine anlatarak öğretmenin küçük kağıtlara not alması ve bir kavanoz içerisinde biriktirmesi sonucu kavanoz dolunca öğrencilerin sınıfça bir ödül kazanacağı uygulamadır.

"İyilik Kavanozu" adlı uygulamamız öğrencilerin yaptıkları iyilikleri öğretmenine anlatarak öğretmenin küçük kağıtlara not alması ve bir kavanoz içerisinde biriktirmesi sonucu kavanoz dolunca öğrencilerin sınıfça bir ödül kazanacağı uygulamadır. Uygulamanın amacı, çocukların çevresindeki yaşantılara duyarlı, doğa ve hayvan sevgisini içinde barındıran , canlılara yardım etmenin güzelliğini ve öndemini hissetmelerini sağlayan bir uygulamadır. Ayrıca grup çalışması olduğu için birlik ve beraberlik duygularını da aşılamayı amaçlamaktadır.

08-02-202408-02-202408-02-2024